5 ok amiért érdemes autót bérelni koronavírus idején

5 ok amiért érdemes autót bérelni koronavírus idején

Ez nem egy hatásvadász cikk és nem autót akarunk neked bérbe adni. Ezt a cikket azért írjuk, mert ha elolvasod és betartod ezt az öt pontot, akkor te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy lelassuljon és később megálljon a vírus terjedése, miközben a lehető legkisebbre csökkented annak az esélyét, hogy megfertőződj. Összegyűjtöttünk 5 okot, amiért érdemes most autót bérelned!
 
Van, amikor nem a pénz számít!
Nagyon óvatosan fogalmazunk majd ebben a cikkben, mert bár autóbérléssel foglalkozunk -  és ebben a cikkben épp amellett érvelünk, hogy bérelj autót – a jelenlegi helyzetben nem a pénz, nem a bevétel számít. Az kétségtelen, hogy nincs autód, akkor eljött az ideje annak, hogy bérelj. Íme az 5 ok!
 
1: Mert egyedül vagy ha utazol
A cikk írásának pillanatában még nem túl szigorúak a rendelkezések: az iskolák, óvodák zárva vannak, minden rendezvényt elhalasztottak, vagy lefújtak, a boltok 15 óráig tarthatnak nyitva, és arra kérnek, hogy ne menj ki otthonról, de még szabad. Még nincs lakhely elhagyási tilalom, szabadon mozoghatsz az egész országban. De jobb, ha ezt egyedül teszed, azért, mert a tömegközlekedési eszközökön találkozhatsz olyan hordozóval, aki nem is tudja, hogy beteg, és véletlen fog megfertőzni. Az autódban ez nem történhet meg mert ott egyedül vagy.
 
2: Mert kisebb a fertőzés veszélye
Biztosan felkérhettünk volna egy szakértőt, aki kiszámolja nekünk azt, hogy mennyivel kisebb a veszélye annak, hogy autóval utazva fertőződsz meg, mintha tömegközlekednél, de nem tettünk ilyet. Abban is igazad lehet, hogy bár az autó tiszta, amikor kiszállsz – például bevásárolni -  megfertőződhetsz, de ha védekezel (maszkkal, és kesztyűvel) akkor sokkal kisebb eséllyel mintha végigmetróznád az utat, vagy busszal közlekednél, esetleg vonattal.
 
3: Mert tiszta autót kapsz és ha akarod házhoz visszük neked
A harmadik pontot a legnehezebb megfogalmazni, mert most tényleg úgy tűnik, mintha magunkat reklámoznánk, pedig nem. Szerintünk minden - magára valamennyit is adó autókölcsönző cég - kizárólag teljesen tiszta, kitakarított autót ad neked bérbe. Mi ezt azzal emeltük magasabb szintre, hogy a koronavírus ideje alatt antibakteriális tisztítókkal tisztítunk és fertőtlenítünk, ezért a mi autónk biztosan nem lesz fertőző. Ha kéred, akkor házhoz is szállítjuk neked: a kollégánk maszkban, és kesztyűben oda viszi az autót ahova szeretnéd. (Azért visszük házhoz, hogy nehogy a hozzánk vezető úton fertőződj meg)
 
4: Mert kényelmesebb
Ha túllépünk a biztonsági okokon akkor kétségtelen, hogy egy bérautó sokkal kényelmesebb megoldás mintha busszal vagy metróval (esetleg gyalog) mennél a boltba, hogy aztán 4 zacskót cipelj haza. De ez csak az egyik indokunk: talán fontosabb az, hogy az iskolák, és az ovik is zárva vannak, ezért szükséged lehet egy kényelmesebb, gyerekülésekkel is felszerelt autóra azért, hogy biztonságosabban tudj közlekedni.
 
5: Mert biztonságot ad
Az csak a filmekben történhet meg, hogy vörös szemű kitépett karú zombik jobbra-balra dülöngélve fejszével a kezükben vadásznak még nem fertőzöttekre, de jobb mindenre felkészülni. Ezekben a napokban, hetekben egy bérautó biztonságot ad, hiszen bármikor el tudsz menni vele bárhova, egy esetleges vis major helyzetben mobilis tudsz maradni.
Bérautókkal foglalkozunk, és a cikket nem azért írtuk, hogy mindenképpen tőlünk bérelj autót, de kattints ide, és ha szeretnéd házhoz is visszük neked: www.olcsoberauto.hu
 
Myfleet GPS

Autóinkra a Myfleet GPS rendszere vigyáz.


Válaszd ki a kezdő és végdátumot

Keress egy járművet

Add meg a kért adatokat

Foglalás elküldése után várd visszaigazolásunkat