GY.I.K.

Hogyan tudok autót bérelni az EuroCarstól?

Válassza ki az Ön által preferált kategóriát és honlapunk segítségével könnyedén tudja véglegesíteni foglalását az űrlap kitöltésével. Ha bármilyen egyéb kérdés merülne fel, kérjük telefonon +36705555544 , vagy e-mailen info@olcsoberauto.hu vegye fel a kapcsolatot velünk és készséggel állunk rendelkezésére.

Az autóbérlés folyamán a bérautó rendelkezik magyar autópályamatricával?

Ha autópályán szeretne utazni, akkor az ahhoz szükséges matricát cégünktől kedvezményesen tudja megvásárolni!

Autóbérlés során van minimális bérlési idő?

A bérelhető autóink minimális bérleti ideje 48 óra, ennél rövidebb időszakra csak a Liszt Ferenc Repülőtérre érkezőket tudjuk kiszolgálni!

Szeretné meghosszabbítani a bérlési időt?

Ha az Önnél lévő bérautó nem került további kiadásra másik Ügyfél számára, ez esetben természetesen van lehetőség a bérlés időtartamának meghosszabbítására. Bérlési hosszabbítást kérjük a bérlés lejárat előtt 24h-val megelőzően jelezni részünkre!

Ketten vezetnénk a bérautót, lehetséges?

Az autót minden esetben az vezetheti, akinek a nevére a bérleti szerződés szól és a felelősség is minden tekintetben őt terheli a gépjárműért.

A bérautót bármikor feltudom venni és letudom adni?

A bérelt autót nyitva tartási időn túl is leadható, amit kérünk legalább 3 órával előre jelezni. Ez a bérleti idő végén külön díjazásra kerül (5.000 Ft).

Autóbérlés során lerobbant a bérautó, mikor kaphatok csereautót?

Amennyiben az Önnél lévő autó használatát műszaki hiba akadályozná, díjmentesen bocsátunk rendelkezésére csereautót a kategóriájában. Ellenben, ha ez ezen állapot baleset okozás miatt áll elő, akkor a csereautót kizárólag külön díjazás fejében tudjuk biztosítani.

Mikor és hol fizetek az autóbérlés során?

A fizetés történhet készpénzben személyesen, vecsési irodánkban bankkártyával is fizethet, illetve előre utalás is lehetséges céges OTP számlára.

Mi történik bérleti díjjal, ha előbb adom vissza a bérautót?

Amennyiben az ügyfél a bérleti szerződés lejárata előtt kívánja visszaadni a bérautót, annak a fel nem használt bérleti díját nem tudjuk visszaadni, hisz addig megtörténik a számlázás, ha nincs szabad bérautónk akkor elutasítjuk az Ügyfelet stb.
Kérjük Önöket, hogy lehetőleg minél előbb jelezzék az bérleti idő lejárata előtti visszaadást, hogy másik bérlőnek tudjuk ajánlani bérautónkat.

Milyen gumiabronccsal kapom meg a bérautót?

Bérautóinkra mindig az aktuális évszaknak megfelelő gumik vannak felszerelve, mely szolgáltatást az autóbérlés díja tartalmazza.

Lehetséges, hogy nem a kiválasztott kategóriával szolgálnak ki?

Alapesetben mindenképpen a megrendelt kategóriájú bérautót biztosítjuk az ügyfélnek. Előfordulhatnak azonban olyan esetek, amikor ettől el kell térniük (káresemény, lopás, műszaki probléma, előző Ügyfél késés). Ilyen esetekben a helyettesítő bérautó legalább ugyanolyan, vagy magasabb kategóriájú lesz mint az eredeti. Természetesen a bérleti díj változatlan marad. 

Igényelhetek az autóra mindenre kiterjedő biztosítást?

Cégünknél nem áll módunkban ennek a kérésnek a teljesítése, azonban bérleti díjaink tartalmazzák a kötelező és casco biztosítást ( 10%, de minimum 200.000,-Ft önrésszel).

 

Myfleet GPS

Autóinkra a Myfleet GPS rendszere vigyáz.


Válaszd ki a kezdő és végdátumot

Keress egy járművet

Add meg a kért adatokat

Foglalás elküldése után várd visszaigazolásunkat