Lemondási és távolmaradási feltételek

Cégünk internetes oldalának hozzáférése, böngészése, használata és/vagy foglalás elvégzése esetén Ön elismeri, hogy elolvasta és megértette az alábbi szabályokat és feltételeket (beleértve az adatvédelmi nyilatkozatot is), és egyetért az azokban foglaltakkal. Ezek az oldalak, az oldalak tartalma és infrastruktúrája, valamint az oldalakon és a weboldalon keresztül online foglalási szolgáltatás (a „szolgáltatás”) az www.olcsoberauto.hu domain tulajdonos (Berényi Róbert 3232 Gyöngyös, Dévai u. 8. Tel: +36705555544) tulajdonában, működtetésében és szolgáltatási körében van. Mindezen szolgáltatások kizárólag az Ön személyes, nem kereskedelmi célú használatára biztosítottak, és az alább kifejtett szabályok és feltételek hatálya alá tartoznak.
Az online bérlés lefoglalásával Ön tudomásul veszi és elfogadja az EuroCars Rent a Car-ra vonatkozó lemondási és távolmaradási szabályzatát, valamint a EuroCars Rent a Car bármely további (szerződési) feltételeit, melyek az Ön foglalására vonatkoznak - beleértve a EuroCars Rent a Car által biztosított és felajánlott szolgáltatásokat és/vagy termékeket (a EuroCars Rent a Car szerződési feltételeiről az ügyfélszolgálaton és a https://www.olcsoberauto.hu weboldalon érdeklődhet). A EuroCars Rent a Car általános lemondási és távolmaradási szabályzatát megtekintheti weboldalunkon és a foglalás során, valamint a sikeres online bérlés beküldésekor küldött visszaigazoló e-mail linkjében. Kérjük, ne feledje, hogy bizonyos árak vagy különleges ajánlatok esetében nincs mód díjmentes lemondásra vagy módosításra! Távolmaradás vagy díjköteles lemondás esetén az EuroCars Rent a Car felszámíthatja a bérleti díjon felüli járulékos költségeket is. Kérjük, a foglalást megelőzően tájékozódjon az adott bérlésre vonatkozó részletekről és feltételekről. Felhívjuk figyelmét, hogy a (részben vagy egészben) előzetes fizetést vagy előlegfizetést igénylő foglalások (akár előzetes figyelmeztetés vagy külön értesítés nélkül is) törlésre kerülhetnek, amennyiben az esedékes (fennmaradó) összeg(ek) nem kerülnek befizetésre az adott bérlésre és foglalásra vonatkozó fizetési szabályzatban meghatározott fizetési dátumon (legkésőbb a bérlés kezdetéig). Késedelmes fizetés, helytelen bankadatok, érvénytelen hitel- vagy debitkártya vagy elégtelen fedezet esetén a felelősség Önt terheli, így Önt nem illeti meg visszatérítés az esetlegesen már befizetett (vissza nem térítendő) összeg(ek)re vonatkozóan, hacsak a berauto.hu másképp nem dönt, vagy a vonatkozó (előzetes) fizetési és lemondási szabályzat másképp nem rendelkezik.
Amennyiben szeretné áttekinteni, módosítani vagy lemondani foglalását, kérjük, kövesse a visszaigazoló e-mailben szereplő utasításokat. Felhívjuk figyelmét, hogy lemondás esetén előfordulhat, hogy Önt nem illeti meg visszatérítés az esetlegesen már befizetett összeg(ek)re vonatkozóan, illetve hogy az EuroCars Rent a Car a foglalás lemondási, (előzetes) fizetési és távolmaradási szabályzatával összhangban díjat számíthat fel. Javasoljuk, hogy a foglalást megelőzően tájékozódjon az adott foglalásra vonatkozó lemondási, (előzetes) fizetési és távolmaradási feltételekről, valamint ügyeljen arra, hogy az esetleges további fizetési kötelezettségeknek időben eleget tegyen.
Ha késői vagy elhalasztott megjelenés történik a bérlés napján, vagy csak a következő nap érkezik, bizonyosodjon meg róla, hogy (megfelelő időben) jelezze ezt az EuroCars Rent a Car felé, hogy fel tudjanak készülni az érkezésére, és elkerüljék a foglalás törléséből illetve az ahhoz köthető díjakból fakadó esetleges kellemetlenséget. Az ügyfélszolgálatunk szükség esetén segítséget nyújt a kommunikációban. Az EuroCars Rent a Car nem vállal semminemű felelősséget a késői érkezés miatt törölt foglalások következtében az EuroCars Rent a Car által felszámított lemondási vagy távolmaradási díjért. Az EuroCars Rent a Car semmilyen módon nem felelős azokért a károkért, melyek az ügyfelet a bérlés lemondása vagy meg nem jelenés miatti foglalás törlés esetén eredően érik, valamint a bérgépjármű kiszállítása és visszaszállítása időbeni késlekedés miatt, bérgépjármű időbeni késedelmes átadása és visszavétele miatt, mint anyagi kár és egyéb, ezekről Ügyfelünk kifejezetten lemond. EuroCars Rent a Car fenntartja a jogot a foglalás visszamondására vagy módosítására előre nem látható okok miatt a bérlés kezdete előtt egy napig. A foglalások visszaigazolási levél formájában történik, amit emailen keresztül juttatunk el. A visszaigazolási voucher kiállításával a foglalás élőnek tekintendő.
A Bérlő érvényes, változatlan formában visszaigazolt (visszaigazolási levél), az EuroCars Rent a Car indítványára közös megegyezéssel módosított foglalását írásban az alábbi feltételek mellett mondhatja vissza:
 
A bérlés kezdeti dátuma előtti hetedik napig a foglalás díjmentesen lemondható.
A bérlés időpontja előtt 07 - 02 nappal a bérlés összegének 50%-a fizetendő.
A bérlés időpontja előtt 48 - 00 óráig a bérlés összegének 100%-a fizetendő.
 
A foglalással Ön elfogadja, hogy e-mailt kapjon tőlünk az online foglalás dátuma után 48 órán belül, amely információkat tartalmaz a bérlés paramétereiről, illetve bizonyos információkat és esetleges ajánlatokat a foglalásával kapcsolatosan, valamint elfogadja, hogy e-mailt kapjon tőlünk a bérlés megtörténte után, amellyel lehetőséget kínálunk a további bérlési ajánlatokkal kapcsolatban. További információért az esetleges kapcsolatfelvételt illetően olvassa el az adatvédelemről és a sütikről szóló nyilatkozatunkat.
Az EuroCars Rent a Car nem vállal semmilyen felelősséget azért, hogy a küldött kommunikáció/kérés időben megérkezzen, illetve hogy azokat Ön megkapja vagy elfogadja. Annak érdekében, hogy a foglalását megfelelően biztosítsa, helyes e-mail címet kell megadnia. A helytelenül megadott vagy leírt e-mail címekhez, telefonszámokhoz vagy hitelkártyaszámokhoz, (illetve azok helyességének ellenőrzéséhez) kapcsolódó bármilyen felelősséget kizárunk és elutasítunk. Bérlési igénynek illetve foglalásnak tekintendő a bérgépjármű telefonon, e-mailen, adatbeküldőn történő lefoglalása. A jelen szerződésből eredő esetleges jogviták elbírálására a felel a Monori Járásbíróság kizárólagos illetékességét kötik ki.
 
Vecsés, 2019. augusztus 01.
 
Myfleet GPS

Autóinkra a Myfleet GPS rendszere vigyáz.


Válaszd ki a kezdő és végdátumot

Keress egy járművet

Add meg a kért adatokat

Foglalás elküldése után várd visszaigazolásunkat