Tisztelt Látogató, Kedves Ügyfeleink!

Miért a legjobb megoldás Önnek egy autóbérlés kaució nélkül?

Az autóbérlés Budapesten és a Liszt Ferenc Repülőtéren ma már az Ön számára is elérhető lehetőség! Egy olcsó bérautó használata néhány napra vagy tartós szerződéssel anyagilag is sokkal kedvezőbb lehetőség, mint saját autót vásárolni vagy taxival közlekedni. Az autókölcsönzés megadja Önnek az autózás kényelmét, egyszerűségét, miközben nem terhelik a fenntartás állandó költségei.

Autóbérlés Budapest vagy Ferihegyi átvételi lehetőséggel? Egy bérautó használata sok esetben sokkal kedvezőbb lehetőség az Ön számára, mint a tömegközlekedés igénybe vétele vagy saját vásárlása. Mikor ajánljuk Önnek az  autóbérlést? 

  • Ha nincs saját gépkocsija, de alkalmanként szüksége van arra, hogy autóval közlekedjen Budapesten, Magyarországon vagy akár küföldön is
  • Ha vidékre kell utaznia és a tömegközlekedésnél kényelmesebb megoldást keres
  • Ha van autója, de néha a sajátjától eltérő kategóriára, például nagyobb csomagtartójú kocsira van szüksége
  • Ha külföldről érkezik Magyarországra és megbízható, kényelmes és kedvező áron igénybe vehető közlekedési lehetőséget keres az itthon töltött napokra.

Autóinkat az EuroCars Rent a Car kínálja Önnek.  Flottánk rendszeresen szervizelt bérautókból áll. Ön választhat kisfogyasztású, kompakt városi kisautót vagy szükség esetén nagyobb kombit, esetleg kisáruszállítót is. Megszokott egy utazási kényelmet, elvár egy meghatározott stílust a bérelt járműtől? Válasszon folyamatosan bővülő flottánkból az Ön igényeinek megfelelő kényelmet és felszereltséget kínáló autót! A bérautóinkban nem szabad dohányozni, így garantáltan füstmentesek. Bérelhető autóinkat itt tekintheti meg.

Miért előnyös Önnek az EuroCars Rent a Car autóbérlés szolgáltatása?

Ön egyszerűen tervezni tudja a közlekedésre szánt költségeit. Az EuroCars Rent a Car szerződése átlátható, az autóbérlés nem tartalmaz rejtett díjakat és költségeket. A legfontosabb megtakarítás az Ön számára:

  • A bérleti díjon felül a Liszt Ferenc Repülőtérre érkezőktől, nem kérünk kauciót (részletekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon 7:00-17:00 között),
  • Nincs kilométer-korlátozás, nincs felár a futott kilométerek után, nem kell az órát figyelnie, hogy nem lépi-e túl az engedélyezett távolságot (Magyarországi úthasználat esetén),
  • Bérautóink matrica és felíratmentesek,
  • NON-STOP nyitva tartunk, így akár éjszakai is bérautózhat,
  • Bérautóinkat az Ön által megadott időpontban és helyszínen adjuk át és vesszük vissza,

Ön egyszerűen kiválasztja a kívánt kategóriát, kifizeti a bérleti díjat és zavartalanul bérautózik, amíg csak szüksége van az autónkra.

AUTÓBÉRLÉS? KATTINTSON IDE AZ ONLINE FOGLALÁSHOZ

Megoldás? Autóbérlés kaució nélkül, autókölcsönzés kaució nélkül!

Myfleet GPS

Autóinkra a Myfleet GPS rendszere vigyáz.


Válaszd ki a kezdő és végdátumot

Keress egy járművet

Add meg a kért adatokat

Foglalás elküldése után várd visszaigazolásunkat