Olcsó autóbérlés már Egerben is

Olcsó autóbérlés már Egerben is

Autóbérlés kaució és kilométer-korlátozás nélkül, alapból is alacsony árakkal? Pár éve még hitetlenkedve csóválta fejét mindenki erre a konstrukcióra, de az ügyfeleknek megtetszett. Az Olcsó Autóbérlés üzleti modellje sikeres lett, így most Budapest után már az első vidéki városba is el tudjuk juttatni a valóban hozzáférhető bérautókat.

Autóváráslás helyett sokkal több ember kölcsönözne kocsit, ha az autóbérlés nálunk is megfizethető lenne. Sajnos, Magyarországon az autókölcsönzők még mindig nem bíznak meg saját ügyfeleikben. A bérleti díjak indokolatlanul magasak. Egy kiskategóriás, 10 évnél is idősebb bérautóért nem szabadna napi 6-8 ezer forintot elkérni.

A magas bérleti díjak mellett számos extra költség is terheli az ügyfeleket. Legsúlyosabban a kaució érinti azt, aki autót bérelne. Ő egy napi 4-5 ezer forintos szolgáltatást szeretne igénybe venni, de ehhez elvárják tőle, hogy 100-150 ezer forintos kauciót biztosítson. Ez az autóbérlés terjedésének legnagyobb akadálya.

Indokolatlan a külön kilométerdíj is. A legtöbb autókölcsönző olyan magasan szabja meg a napi díjakat, hogy abból bőven fedezni lehetne a kocsi fenntartását és a kölcsönző hasznát. De ez nem elég, kilométerdíjként még extra költségeket is terhelnek az ügyfelekre. A napi bérleti díj legtöbbször csak minimális, maximum 300 km kocsifutást enged – ami fölötte van, azt már vaskos díjakkal ki kell pluszban fizetni. Így lesz az olcsónak hirdetett napi bérleti díjakból vaskos, több tízezres számla a néhány napos autóbérlést követően is.

Mit csináltunk mi az elavult, régi szokások helyett?

Nem számítunk fel kauciót, így nem kell a pár ezer forintos díj mellé még százezreket készpénzben felmutatni. Belföldön nem kérünk kilométer-díjat – miért kellene plusz pénzt fizetni még arra, hogy valaki Budapestről elmegye Szombathelyre és estére visszajön a fővárosba? És ami a legfontosabb: még ezek mellett is alacsonyak maradtak a díjaink. A név kötelez, nem hirdethetünk olcsó autóbérlést, ha nem a városban elérhető legalacsonyabb díjakkal kínáljuk az autókat.

Egerben is Olcsó Autóbérlés

Jelentem, az üzleti modell bevált, működünk és gyarapodunk. Örömhír, hogy a főváros mellett már Egerben is megjelentünk az autóinkkal. Ugyanazok a feltételek, ugyanaz a teljes körű gondoskodás várja ott is az autóbérlés iránt érdeklődőket. Néhány napos utazás, nagyobb kocsi a költözéshez, céges autó a vidéki üzletkötésekhez? Megoldjuk, bármilyen igény is jelentkezik. Mostantól már Egerben is lehet valóban olcsó bérautót találni – érdemes körülnézni az oldalunkon!

Myfleet GPS

Autóinkra a Myfleet GPS rendszere vigyáz.


Válaszd ki a kezdő és végdátumot

Keress egy járművet

Add meg a kért adatokat

Foglalás elküldése után várd visszaigazolásunkat