Autóbérlés kényelmesen télen is

Autóbérlés kényelmesen télen is

Számodra mennyire illúzióromboló, ha hidegben, szakadó esőben, esetleg hóesésben kell szerződést írni az autóbérlésről? Ne ijedj meg, az Olcsó Autóbérlésnél ilyen biztosan nem fordulhat elő.

Megérkezel a Liszt Ferenc Repülőtérre. Kicsekkolsz, átveszed a csomagodat, s nyugtalanul nézed az egyre zordabb téli időt. A szakadó eső néha havazásba fordul, hideg van, hamarosan a szél cibálja a kabátodat. Semmi kedved hozzá, a repülőgép és a csarnok biztonságos melege után nem sok kedved lenne kimenni a téli hidegbe.

Autóbérlés hagyományos cégnél

 Pedig nincs más megoldás: be kell jutni a városba. Aki taxival menne, az a bejárat előtt azonnal autóba vághatja magát és a szállodáig már maga mögött is hagyhatja Budapest téli oldalát. De te nem taxival, hanem bérautóval mész. Jobb ez így?

Nehezen mondasz igent a fenti kérdésre, ha az autókölcsönző cég kilométerekre van a termináltól. Na jó, tegyük fel, érted mennek, helyben el tudsz intézni mindent. Remek, a szél cibálja a papírokat, miközben a bérautó motorházának dőlve töltöd ki az autóbérlésről szóló szerződést. Kényelmes, ügyfélbarát? Egy frászt, örökre megjegyzed az autókölcsönző nevét, nehogy véletlenül még egyszer tőlük kérj bérautót Budapesten.

Hogyan kezdődik az autóbérlés az Olcsó Bérautónál?

Először is, pontosan tudjuk, hogy mikor érkezel. Megadod a járatod számát, mi pedig várunk rád, amikor a géped leszáll Ferihegyen. Késik a járat? Nem gond, azzal sem kell törődnöd, hogy a késés miatt esetleg más vinné el a kiszemelt bérautódat. Ha késik a repülőgép, azt nem tekintjük olyan oknak, ami miatt változtatni kellene az autóbérlés feltételein.

Megérkezik a géped, akár késve, akár időben. Kicsekkolsz, felveszed a csomagod, s kilépsz a terminál épületéből.

Nézz csak át a túloldalra, mit látsz? Ott a másik oldalon, ahol a taxik szoktak várakozni, ott áll a kiszemelt bérautód. Csak sétálj át az úton és ülj be a kocsiba. Kapkodni nem kell, nem tilosban várakozunk, szerződésünk van arra, hogy használhassuk a taxis drosztot.

Itt kell szerződést írni az út szélén? Itt kell fizetni több napra szóló bérleti díjat? Dehogy. Ülj be a kocsiba, munkatársunk elszállít az Olcsó Autóbérlés közeli irodájába. Csak néhány száz métert autózunk, telephelyünk a repülőtér közvetlen közelében található. Az irodában kötjük meg a szerződést és itt intézzük el az összes papírmunkát. Itt tudsz majd fizetni is.

Fizetés az autóbérlésért

Apropó, fizetés. Nincs nálad elég készpénz? Ne törődj vele. Nem csak készpénzben, de bankkártyával is ki tudod fizetni az autóbérlés díját. Attól pedig nem kell tartanod, hogy extra díjak terhelnék meg a kártyádat, mert más cégektől eltérően mi belföldre egyáltalán nem kérünk tőled kauciót. Csak az autóbérlés díját fizeted. Nincsenek extra költségek, a napi díjakat egyszerűen fel tudod szorozni a napok számával és kész. Ennyi, egyszerű és ügyfélbarát. Ilyen nálunk az Olcsó Autóbérlés. Belevágsz? Kattints ide és nézd meg bérautóinkat!

Myfleet GPS

Autóinkra a Myfleet GPS rendszere vigyáz.


Válaszd ki a kezdő és végdátumot

Keress egy járművet

Add meg a kért adatokat

Foglalás elküldése után várd visszaigazolásunkat