Autókölcsönzés már a belvárosban is

Autókölcsönzés már a belvárosban is

Befut az Eurocity Bécsből a Keletibe. Leszállsz a vonatról, lassan sétálsz a peronon, előre élvezed a Budapesten töltendő napokat. A német feliratú vagon jól mutatja, honnan jöttél, így öten is ugranak feléd: taxi? – Köszönöm, nem, autót béreltem, nem költök taxira Budapesten. De hol az autókölcsönző?

Kisétálsz a pályaudvarról, megkeresed az első metrómegállót. Lemész az aluljáróba, kivonatozol a végállomásig, majd onnan tovább busszal, vagy villamossal az autókölcsönző cégnek valahol a külváros legszélén található irodájáig. Ott vár már a kényelmes, szép, előre lefoglalózott, kaucióval is biztosított bérautód...

Na ne, ez nem lesz jó. Bérautóval közlekednél, de előtte kénytelen vagy tömegközlekedéssel átvágni az egész városon? Így már messze nem a kényelemről, biztonságról szól az autókölcsönzés.

Budapest tömegközlekedéssel szinte járhatatlan. A hármas metró lassan leáll, a villamosokat állandóan felújítják, a buszok egyre ritkábban járnak. Ha korszerű, kényelmes és elérhető közlekedésre vágysz, az autókölcsönzés a legjobb lehetőséged.

Budapest autós város és egyre inkább azzá is lesz. A fővárosiak mindig panaszkodnak a szmog és a dugók miatt, de hidd el, ez elenyésző egyes nyugati nagyvárosok problémáihoz képest. A tömegközlekedés viszont zsúfolt, kényelmetlen és lassú, így ha teheted, valóban az autókölcsönzés marad az egyetlen reális választás.

Na és itt a taxi, azzal is utazhatnál. Persze, ezzel az erővel akár le is tehetnéd most rögtön a járdára a pénztárcádat, vegyen belőle ki amennyit akar. Menj taxival, ha szereted a lehúzást, a túlszámlázást, a lassú kiállást, a szándékosan túlbonyolított útvonalakat. Nem szereted? Marad bizony az autókölcsönzés.

Jó autókölcsönző cég egyre több van az országban, de olyan nagyon kevés, amelyik nem terheli meg erőn felül a pénztárcádat. Autókölcsönző kaució nélkül, kilométer-korlátozás nélkül? Ezt nyújtja neked az Olcsó Autóbérlés, s nem tudunk róla, hogy másik autókölcsönző is bízna ennyire az ügyfeleiben, hogy ezt az ajánlatot ki meri tenni a pultra. Mi bízunk benned, bízunk valamennyi ügyfelünkben, ezért nem kérünk kauciót az autókölcsönzéshez.

Hol veheted át a bérautódat?

 A remek ajánlathoz már csak egy dologra van szükség: ne kelljen már a város szélére kirándulni az autókölcsönzéshez!

A belváros telkek persze mind be vannak építve, a parkolók drágák, senki nem tud 20-30 autót a belváros közepén tartósan tárolni. De oda tudjuk vinni neked.

Az Olcsó Autóbérlés autóit ma már három, különösen fontos közlekedési csomópontban is átveheted Budapesten:

  • a Liszt Ferenc Repülőtéren
  • a Keleti pályaudvar parkolójában
  • a népligeti buszpályaudvar parkolójában.

Amikor megérkezel Bécsből az Eurocity-vel, nem kell taxiba ülnöd, nem kell buszra várnod vagy a metrón tolongani a többi utassal. Vár az előmelegített, fűtött és tiszta bérautód a pályaudvar parkolójában. Foglaláskor jelzed, hogy a három helyszín közül hova kérted az autó kiszállítását és várni fogunk, amikor a vonatod megérkezik. Te csak beülsz és vezetsz. Ennyire egyszerű nálunk az autókölcsönzés. Próbáld ki. 

Myfleet GPS

Autóinkra a Myfleet GPS rendszere vigyáz.


Válaszd ki a kezdő és végdátumot

Keress egy járművet

Add meg a kért adatokat

Foglalás elküldése után várd visszaigazolásunkat