Kisbusz bérlése esküvőre?

Kisbusz bérlése esküvőre?

- Nincs mit felvennem! – hányszor, de hányszor halljuk ezt a nyitott szekrényajtó előtt álló hölgyektől, ugye? Bár a szekrény tele van, valasmiért ő mégis úgy érzi, hogy éppen akkor, arra az alkalomra valóban nincs mit felvennie.

- Milyen autóval menjek? – ez a kérdés sem csak a luxusautókkal tömött arab sejkek száját hagyhatja el. Sokszor nagyon is jogos a felvetés: hiába van saját autóm, ha éppen akkor, éppen annak a célnak a saját kocsi valamiért nem felel meg.

Egy barátom esküvőre készült nemrég. A fővároshoz közeli kisvárosban élő család fia évekkel ezelőtt Debrecenbe költözött, oda is tervezték a szertartást. Mivel menjenek, mivel szállítsák az elég népes családot a lakodalomba?

A családnak van ugyan egy kisebb személyautója, de azt senki sem gondolta komolyan, hogy majd azzal mennek. Öten abba a kis dobozba még csak-csak belezsúfolódnak, na de esküvőre indulva, szépen felöltözve, légkondi nélkül nyár közepén Debrecenig?

Mit tesz ilyenkor az emberek többsége? Megy a kis autóval, izzad a család, gyűrődik a szmoking a csomagtartóban. Mennek a nagymamák vonattal, busszal, amivel tudnak, mert a kis autóba nem fér be 6-8 ember.

Pedig egyszerű lenne a megoldás: autóbérlés!

Az autóbérlés költsége ma tervezhető és nem megterhelő. Egy kis autó benzinköltsége és autópálya-díja Debrecen-Budapest távolságra és vissza eléri a 20 ezer forintot. Ha két autóval kell menni, mert legalább 7-8 ember utazna a családból, az már két autó költsége. Két kicsi, szűk autó légkondi nélkül.

Ehhez képest mennyibe kerül egy kényelmes, 9 személy befogadására alkalmas kisbusz? Az Olcsó Autóbérlés kínálatában napi 8.990 forinttól ez már elérhető. Elviszik kora reggel, este lakodalom, másnap vissza, s akár éjjel is leadhatják az autót a Ferihegy melletti telephelyünkön. Két nap autóbérlés, melynek a költsége pontosan annyi, mint amennyi a Debrecenbe induló második kiskocsi benzin- és autópálya-költsége lenne. Még plusz pénzbe sem kerül, mégis mindenki kényelmesen és együtt utazik.

Ha Ön ilyen, vagy hasonló helyzetbe kerül, bizony, érdemes megfontolni az autóbérlés lehetőségét. A költségek a földön járnak, a kínálat bőséges, bármilyen célra bármilyen típusú autó elérhető nálunk. Nem kell szorongani, izzadni a hosszú utakon a fővárosi közlekedésre beszerzett kiskocsival! Ha messzire, családdal kell utaznia, béreljen egy kisbuszt, vagy egy kényelmes kombit és utazzon úgy, ahogy a legkényelmesebb a családja számára.

Myfleet GPS

Autóinkra a Myfleet GPS rendszere vigyáz.


Válaszd ki a kezdő és végdátumot

Keress egy járművet

Add meg a kért adatokat

Foglalás elküldése után várd visszaigazolásunkat