Kisbusz kölcsönzése az Olcsó Autóbérléstől!

Kisbusz kölcsönzése az Olcsó Autóbérléstől!

Árut szállítana, vagy költöztetéshez, új bútorok szállításához csak egy napra szüksége lenne egy furgonra? Nagy a család és szüksége lenne még 4-5 extra ülőhelyre az autójában? Ne gondolkodjon sokáig és ne hagyja magát megkopasztani a tehertaxisoktól. Az Olcsó Autóbérlésnél egy kisbusz kölcsönzése is olcsó. Ezeket az autókat B kategóriás jogosítvánnyal vezetheti, így sokkal kedvezőbben jön ki, mintha fuvarozót kérne meg a szállításra.

Mindennaposak azok az esetek, amikor valakinek sürgősen szüksége van egy kisebb teherautóra. Egy ismerősöm belvárosi művelődési házban dolgozik. Egy kis zenekart látnak vendégül, s a budapesti fellépések mellé vidéki turnét is szerveztek a csapatnak. Mivel utazzanak? Felszereléssel, kellékekkel nem ültetheti fel a csapatot VOLÁN-buszra – arról nem is beszélve, hogy nincs az a menetrend, ami igazodni tudna a vidéki turné állomásaihoz. A fogadó intézménynek egy kicsi személyautója van, a fuvarozók pedig horror összegeket kérnek a vidéki szállításért. Egy erre szakosodó cég például budapesti helyi szállításra 4-5 ezer forintos óradíjat, vidékre 150-190 forintos kilométerdíjat számol fel. Egy zalaegerszegi út oda-vissza, telephelytől-telephelyig 500 kilométer, arra a legolcsóbb tarifával is 75 ezer forintot fog számlázni a fuvarozó.

Egy másik ismerősöm webáruházat működtet, egy Szeged melletti gyár tisztítószereit forgalmazza. Annyira nem nagy a vállalkozása, hogy saját teherautója legyen. A megrendelet termékek kiszállításáért a cég alkalmanként 100 ezer forint körüli összeget akar számlázni akkor is, ha csak két-három raklapnyi árut kell a vállalkozás székhelyére szállítaniuk. Ennyibe kerül a nagy autó futása útdíjakkal és a sofőr munkaidejével együtt. De kinek éri meg a 300 ezer forint értékű árut 100 ezer forint szállítási költséggel elhozatni?

Az ilyen esetekre lenne jó megoldás, ha rendelkezésre állna egy néha igénybe vehető furgon, kisteherautó. Amit nem akarunk megvásárolni, mert felesleges, soha nem hozná vissza az árát. Miért vennénk meg egy autót azért, mert évente három alkalommal szükség lenne rá?

Sok autókölcsönző kínál B kategóriás jogosítvánnyal vezethető, 3,5 tonna alatti kisteherautókat is. Mennyiért is? A bérleti díj napi 10-15 ezer forint, de az autót elhozni csak úgy lehet, ha a bérleti díjon felül még a kauciót is letesszük az asztalra. Ez már nem olyan jó üzlet. Miért kellene nekem 150 ezer forintot lekötnöm azért, mert igénybe veszek egy 15 ezres szolgáltatást? Ráadásul a napi 15 ezer forintos bérleti díj lényegesen megemelkedik, ha nem csak a főváros környékén akarok az autóval furikázni, hanem elmegyek vele oda, ahová a munkám miatt mennem kell: szegedre, Zalaegerszegre, Debrecenbe, beletéve úgy 500 kilométert az autóba. Ezt már többnyire nem fedezi az alap bérleti díj – egy kölcsönző például 300 kilométerig elégszik meg az alapdíjjal. Fölötte már kilométerenként kell fizetni. A 15 ezerre tervezett végösszegből így lesz nettó 35 ezer forintos költség, meg a 150 ezer forint letétbe helyezése. Van vajon ennél jobb megoldás?

Az Olcsó Autóbérlésnél komolyan vesszük, hogy az autókat kaució nélkül és belföldön kilométer-korlátozás nélkül tesszük elérhetővé. Mit jelent ez? Azt, hogy Ön annyit és csak annyit fizet a kölcsönzött autóért, amennyit a tarifatáblázatban talál! Nincs felár, nincsenek extra díjak.

A kölcsönözhető autók között nem csak személyautókat, hanem 9 személyes kisbuszokat is talál. A bérelhető Volkswagen Transporter vagy Ford Transit napi 8990 forintért, az Opel Vivaro 12990 forintért vihető el. Nincs kaució, nincsenek extra díjak, csak az előre közzétett kölcsönzési díj.

Nem csak vállalkozások használhatják ezeket az autókat. Egy kisbusz arra is megfelelő lehet, hogy az egész család elmenjen egy napra a Balatonra! Belefér a 4 tagú család, a gyerekek hozhatják a barátaikat és még a nagymama is beülhet egy kényelmes ülésre. Egy 9 fős csapat napi útiköltsége lényegesen nagyobb összeg lenne, mint az autó bérleti díja. A 9 fős autó napi bérletét 2-3 felnőtt vonatjegyének az ára fedezi – és akkor a gyerekek már ingyen utaznak.

Myfleet GPS

Autóinkra a Myfleet GPS rendszere vigyáz.


Válaszd ki a kezdő és végdátumot

Keress egy járművet

Add meg a kért adatokat

Foglalás elküldése után várd visszaigazolásunkat