Mivel közlekedj Budapesten az ünnepek alatt?

Mivel közlekedj Budapesten az ünnepek alatt?

Az ünnepekre érkezel Magyarországra és keresed a legmegfelelőbb közlekedési eszközt? Budapest autós város, az autókölcsönzésnél kényelmesebb és hatékonyabb közlekedési módot nem tudunk ajánlani.

Ha nincs saját autód, akkor Budapestre érkezve választhatsz a taxi, a tömegközlekedés és az autókölcsönzés között. Melyiket lenne érdemes választani?

A taxi Budapesten drága és bizonytalan. Soha nem tudhatod, hogy a véletlenszerűen kiválasztott autó sofőrje nem akar-e lehúzni. Vajon körbe-körbe autózgat majd veled és tízszeres távolságot fog leszámlázni, ha észreveszi, hogy külföldről érkeztél haza néhány napra? A külföldön élő magyarok zsebéből dől a pénz, az árakat nem ismerik, s azt sem veszik észre, ha nem egészen pontos a visszajáró összeg. Tízezresből már nem adunk vissza, csak ha nagyon muszáj.

A taxi tehát elvetve, jöhet a tömegközlekedés. A Nyugat-Európában bevált gyorsvasutak, elővárosi metrók, jól szervezett városi villamos- és autóbusz-hálózat felénk már ismeretlen. A budapesti tömegközlekedés egyre lejjebb zuhan. Már van igazi hungarikumunk is, feltaláltuk a metrópótló hajót a Batthyány tér és a Kossuth tér között, mióta az M2 nem áll meg a Kossuth téren. Igazán emlékezetes lesz a Budapesten töltött néhány nap, ha a családi látogatásokat összekötheted a hosszú várakozásokkal, átszállásokkal, a tömött villamoson vagy buszon tülekedéssel.

Budapest egyre inkább autós város – az volt régen és az is marad még egy jó ideig. Gyorsan, kényelmesen, főleg családdal és csomagokkal eljutni A-ból B-be csak autóval lehet. Egy városi kisautó nélkülözhetetlen annak, aki pár napot hatékonyan kihasználva szeretne a városban tölteni. Erre a legjobb az autókölcsönzés.

Igen ám, de hol találsz olyan autókölcsönzőt, ahol olcsón, minden elköteleződés és további felárak nélkül jutsz hozzá kényelmes bérautóhoz?

Az Olcsó Autóbérlés szolgáltatása éppen a legmegfelelőbb ennek a problémának a megoldására. Budapesten ma tudomásunkkal csak egy olyan autókölcsönző van, mely kaució és kilométer-korlátozás nélkül, kilométer-felár fizetése nélkül kínál elérhető áron bérautókat a legkisebbektől a luxuskategóriáig. A tarifa egyszerű, átlátható. Csak a tényleges használatot fogod fizetni – az alapdíjat csak meg kel szorozni az igénybe vett napok számával és ott a fizetendő összeg. Nincs számos címszó alatt begyűjtött ilyen meg olyan díj, melyek pillanatok alatt megduplázzák az autókölcsönzés költségét.

A lefoglalt bérautót egyszerűen a Liszt Ferenc Repülőtéren átveheted – vagy akár a belvárosban, például a Keleti Pályaudvar, vagy a népligeti Volán-pályaudvar szomszédságában. Bárhonnan, bármivel is érkezel, az autókölcsönző is ott lesz, hogy pillanatok alatt kényelmesen hozzájuss a lefoglalt bérautódhoz.

Mi lenne még hátra? Nézd át a kínálatot, s foglald le még most, karácsony előtt a Budapesten használt bérautódat! 

Myfleet GPS

Autóinkra a Myfleet GPS rendszere vigyáz.


Válaszd ki a kezdő és végdátumot

Keress egy járművet

Add meg a kért adatokat

Foglalás elküldése után várd visszaigazolásunkat