Így lehet autód Valentin napra

Így lehet autód Valentin napra.

Elindult az olcsoberauto.hu játéka. Ebben kellene részt venned ahhoz, hogy esélyes legyél arra, hogy te kapd meg az autónkat Valentin napra. Úgy tudsz nyerni, ha a Facebookon feltett kérdésünkre válaszolsz, mert akkor veszel részt egy sorsoláson, aminek a győztese egy teljes napra megkapja tőlünk a Ford Focus kombit, azért, hogy megvalósíthassa az álomutazását. De mi is a kérdés, és hogy jön ide az álomutazás? 

Hova utaznál, ha lenne 24 órád?

Amikor kitaláltuk a játékot arra gondoltunk, hogy szuper lenne, ha meg tudnánk valósítani az álmodat. Csakhogy nem tudjuk mi az. Ezért kérdezzük meg. Sok ötletünk volt, mígnem kitaláltuk, hogy azt adunk neked, amiből nekünk is a legkevesebb van: az időt. Adunk neked 24 órát, hogy oda utazz (Magyarországon belül) ahova szeretnél, a mi autónkkal. Ha akarsz, felugrasz a Várba, és esztek egy finomat. Ha megnéznéd a Balatont, akkor tedd azt: ülj be az autónkba, és induljatok neki. De felugorhatsz a Kékesre is, vagy elmehetsz megnézni a  szegedi dómot. Rád bízzuk, azt szeretnénk, hogy megvalósítsd az álmod. Ezért kérdezzük azt, hogy mit tennél. A győztesé a kocsink egy napra, de van egy feltételünk.

Az egyetlen feltétel a minimum 10 fotó

A győztesnek (aki lehet, hogy te vagy) minimum 10 fotót kell küldeni nekünk arról, hogy töltötte a napot. Ezek közül a fotók közül mi néhány darabot megosztunk a Facebookon (ezzel promózzuk magunkat, és téged is), ez az egyetlen feltételünk. (Szerintünk megéri)

Ha szeretnéd megnyerni egy napra a kocsinkat, akkor játssz velünk, és lehet, hogy te nyersz. Kattanj a  Facebook oldalunkra: https://www.facebook.com/OlcsoBerauto/?ref=br_rs

Myfleet GPS

Autóinkra a Myfleet GPS rendszere vigyáz.


Válaszd ki a kezdő és végdátumot

Keress egy járművet

Add meg a kért adatokat

Foglalás elküldése után várd visszaigazolásunkat