5 indok a bérautó mellett

5 indok a bérautó mellett

Sokan vannak akik a mai napig úgy gondolják, hogy autót bérelni pénzkidobás, sokkal többe kerül, mintha lenne egy saját autójuk. Ez olyannyira nem igaz, hogy az egyik legfontosabb érv a bérautó mellett az, hogy olcsóbb mint a saját, de emellett mi, most összeszedtünk neked 5 érvet, miért jó ötlet autót bérelni.

Tudod, mennyibe kerül az autód egy évben?

Tételezzük fel, hogy kibérelsz tőlünk egy kis kategóriájú autót. Ez a (tökéletes állapotban levő, kívül belül tiszta) autó napi 4999 Forintodba fog kerülni. Ha egész hónapra szeretnéd (és semmilyen kedvezményt nem adunk) akkor 30 napra,  150 000 Forint. Iszonyú sok, igaz? Kiszámoltad valaha, mennyibe kerül a saját autód?

Tudod, az amit hetente illene kívül belül mosatnod, ami ha elromlik a te költséged, amire fizeted a legalább 5-6 féle adót (szerintünk Magyarországon van a legtöbb adója az autózásnak a világon) az útdíjat, és akkor még nem számoltál az amortizációval, a gumikkal, a kisebb karbantartásokkal (csak cserélj olajat). Nem okoztál, és nem szenvedtél balesetet, fizeted a havi kötelezőt, és a Casco biztosítást. A legnagyobb kiadásod az, hogy valamikor, megvetted ezt az autót. Még most is azt gondolod, hogy egy autót drágább bérelni, mint megvenni, és fenntartani? 

De, ne ezért bérelj autót, hanem mondunk 5 érvet, ami meggyőz

1: Ha akarod minden nap másik

Egy nemzetközi felmérés szerint Magyarországon az emberek imádnak birtokolni. Lakásra nyaralra, házra, autóra: mi, magyarok mindig spórolunk, mert birtokolni akarunk, mert csak az a biztos, ami a miénk. (Külföldön nem ekkora divat birtokolni, van aki az egész életét leéli vagyontárgyak nélkül: mert bérli, és addig használja amíg kell neki) Képzeld el, hogy mekkora szabadságot adhat, ha nem ragaszkodsz sajáthoz, mert autót bérelsz, és  akár minden nap másik autót próbálhatsz ki, amit a nap végén visszaadsz, és ha akarod, holnap, másikkal mész J

2: Szuperautó

Transformerek – egyelkőre - csak a filmekben vannak: ezért ameddig nem találják fel az olyan, autót, amelyik gombnyomásra kabrio, vagy családi egyterű, máskor „elegáns”, csajos vagy éppen crossover, addig sokkal jobb megoldás, ha eljössz és kiválasztod azt az autót, amelyikre ma, éppen szükséged van: és azt használod.

3: Gondozásmentes

Tudjuk, hogy az lenne a legjobb, ha lenne 5 saját autód (tudod, hogy minden funkcióra legyen egy) és mind gondozásmentes lenne: valaki minden este elvinné, lemosná kívül belül, mindig mindene fel lenne töltve: neked csak a kulcsot kell a kezedbe venned, és már indulhatsz is. Vagy veszel 5 autót, vagy eljössz hozzánk, mert nálunk egyetlen autóval sem lesz soha semmi gondod: tisztán, tökéletes műszaki állapotban kapod meg. Csak beülsz, és vezeted.

4: Tényleg olcsóbb, kényelmesebb

Képzeld el, hogy holnap Szegedre kell menned Budapestről vonattal, és még aznap haza is kell jönnöd. (Ez nem ördögtől való, előfordulhat). Biztos, hogy a vonatjegy oda-vissza, plusz az időd, sokkal drágább, mintha kibérelnéd az egyik biztonságos autónkat, és nyugodtan, kényelmesen utaznál, oda és vissza. Még jobban megéri, ha nem egyeül mész. (Természetesen minden autónkon van érvényes autópálya matrica).

5: Vis maior / bármikor

Sorolhatnánk: kell egy hatalmas csomagterű autó, kell egy nagyobb, amelyik biztonságosabb, kell egy mert jöttek a haverok Hollandiából és ne a tiédet vigyék el, kell egy autó mert a tiéd 3 napig szervizben lesz. Ezer olyan dolog lehet, amikor nincs jobb választás mint egy bérautó. Főleg ha még olcsó is J

Kattints ide, és nézz szét az olcsó bérautóink között: http://olcsoberauto.hu/autoberles-autokolcsonzes/berelheto-autoink

Myfleet GPS

Autóinkra a Myfleet GPS rendszere vigyáz.


Válaszd ki a kezdő és végdátumot

Keress egy járművet

Add meg a kért adatokat

Foglalás elküldése után várd visszaigazolásunkat