Könnyebb az autóbérlés, ha csillogó az iroda?

Tudjuk jól, hogy az első benyomás milyen nagyon sokat számít az üzleti életben. Senki nem megy be szívesen egy koszos, lepukkant irodába, ahol egy unatkozó alkalmazott éppen kolbászos szendvicset majszol és rá sem néz a betérő vendégre. De vajon tényleg a csillogó irodaháztól függ egy vállalkozás minősége, s attól lesz jó az autóbérlés, ha műmárvány lépcsőházon át jutunk az autókölcsönző cég irodájába?

Korábbi székhelyéről a Liszt Ferenc Repülőtér melletti telephelyünkre költözött az Olcsó Bérautó. Feltűnő iroda, műmárvány lépcsőház, vörös szőnyeg? Egy frászt: nálunk a közvetlen és gyors kiszolgálás, meg a sok olcsó bérautó adja meg a szolgáltatás minőségét.

Nem egy autókölcsönző céget látunk, mely attól próbál nagyobbnak látszani a valós méreténél, hogy a lehető legcsillogóbb irodában fogadja a vendégeit. Mindent a külsőségekért! Fényesítsük a cég irodáit, járjanak a tulajdonosok fekete luxuskocsikon, s lehetőleg a cég honlapja is azt a képet mutassa, hogy ez itt egy amerikai luxuslimuzin-kölcsönző. Csak azt felejtik el sokan, hogy ebben az üzletben is a megrendelő érdeke lenne a legfontosabb. Tényleg jobbak lesznek az autók a külsőségektől, jobb lesz az ajánlat, amit a társaság a megrendelőinek nyújtani tud?

Önnek az az érdeke, hogy a szolgáltatás minősége legyen az az első élmény, mellyel az Olcsó Autóbérlés részéről kapcsolatba kerül. A minőségi szolgáltatás persze egy üres szlogen is lehetne, de biztos lehet benne, hogy mi komolyan is gondoljuk. Mi mással tudnánk Önt megnyerni?

Olyan autókat bérelhet tőlünk, mellyel örömmel tud közlekedni. Kényelmes, fürge, tiszta és jól karbantartott kocsikat vihet el tőlünk. Ezeken az autókon nem azt fogja látni, hogy nincs igazi gazdájuk, mert minden héten más sofőr ül a kormányhoz. Tiszteljük az autót kölcsönző ügyfeleinket, s ezt ők azzal viszonozzák, hogy ők is tisztelik az általuk használt kocsikat. Vigyáznak rájuk, s ugyanabban az állapotban adják vissza, ahogyan elvitték tőlünk.

Olyan autókat bérelhet tőlünk, melyek megkapják a számukra szükséges gondoskodást. A bérautó nálunk nem egy ócska tárgy, melyet ide-oda dobálunk, s igyekszünk a lehető legtöbb pénzt lehúzni vele ügyfeleinkről. Nézze csak meg Facebook-oldalunkat, a megosztásokat, az új autókról készült képeket. Láthatja, egyszerűen szeretjük ezeket a kocsikat, ápoljuk, gondozzuk őket, hogy Ön a lehető legjobb állapotú autót vihesse ki a telepről.

És végül Ön olyan autókat bérelhet tőlünk, melyek pontosan megfelelnek az igényeinek. Levitézlett luxuskocsit keres, hogy az egy napra kibérelt fekete cirkálóval menőzhessen a népszerű fürdőhelyeken? Megoldjuk, de ha lehet, azt kérjük, hogy ilyen autót inkább egy másik autókölcsönzőnél keressen. Az Olcsó Autóbérlés ügyfelei valódi feladatokra valódi autókat keresnek. Olyan autókat visznek el tőlünk, melyekbe bármikor szívesen beülnénk az utcán, melyek nyugodtan parkolhatnak a házunk vagy a szomszéd háza előtt is. Hétköznapi embereknek adunk hétköznapi autókat, hogy boldogabbá tegyük számukra ezeket a napokat.

A város egyik legforgalmasabb autós találkozási pontjára, a Liszt Ferenc Repülőtér közvetlen szomszédságába költözött az Olcsó Bérautó. Csak a hely változott, maga a szolgáltatás változatlan maradt. Ha a főváros legbarátságosabb olcsó bérautóját keresi, jöjjön el hozzánk.

Myfleet GPS

Autóinkra a Myfleet GPS rendszere vigyáz.


Válaszd ki a kezdő és végdátumot

Keress egy járművet

Add meg a kért adatokat

Foglalás elküldése után várd visszaigazolásunkat