Pont neked miért nem adok bérautót?

Pont neked miért nem adok bérautót?

Aszfaltszaggató módon vezetsz? A kocsin vezeted le a feszültségedet, amit a főnököd okozott? Kicsi a micsoda és csak azért kell a nagy kocsi, hogy valamivel felvághass a csajok és a haverok előtt? Felejts el, lépj egy házzal arrébb, számodra nálunk nincs nyitva az autókölcsönző. Mit gondolsz, miért?

Hozzánk olyan emberek jönnek, akik megbíznak bennünk

Akik biztosak akarnak lenni abban, hogy nem csak jó, de megbízható kocsi kerül a kezük közé. Tudod, ezek az emberek azért kölcsönöznek pont tőlünk autót, mert arra a néhány napra nem azzal akarnak foglalkozni, hogy indul-e vagy nem, lopott-e vagy nem, működik-e a város határán túl is vagy nem. Aki ide jön, bizalommal jön. Számít arra, hogy tőlünk egy tiszta, jó állapotban lévő, használható kocsit fog kapni, amivel nem áll fejre néhány kanyar után.

Te meg jönnél a nagy arcoddal, belengetve a ki tudja honnan összeszedett pénzed. Megpróbálod eljátszani, hogy nagyfiú vagy, mert van néhány ezresed kivenni egy napra a menő verdát. Aztán még be sem fordulsz a sarkon, már füstöl a gumi, bőg a motor. Tudod, az nem csak a kocsinak fáj, de nekünk is, nagyon! Nekünk, akik éppen úgy vigyázunk a menő sportkocsikra is, mint a legkisebb tízéves Suzukira.

Azt hiszed, csak azért csináljuk ezt az egészet, mert megrészegít a benzin gőze? Vagy te is azt gondolod, hogy az autókölcsönzők csak jól lehúzni akarják a kuncsaftot, vagy hogy mi látjuk el kocsikkal a pesti alvilágot?

Aki aznap majd beül helyetted a bérautóba, az biztos lehet benne, hogy tőlünk szeretettel kapja

Ezt a munkát nem is lehet csak a kocsikért végezni. Sokkal inkább azokért az emberekért dolgozunk, akik ma elviszik tőlünk ezeket az autókat. Tudod te, hányféle ember fordul meg az autókölcsönzőben? Jön a háromgyerekes apa, aki fél éve Németországban dolgozik egy raktárban, s kéthavonta jön haza a családjához. Ferihegyen leszáll, itt veszi át a kocsit és itt is adja vissza majd 3-4 nap múlva. Tőlünk bérel autót az a budapesti család is, akik a nagymamát látogatják meg Szegeden. Ők egy nagyobb kombit kértek a hétvégére. Vagy az a cégvezető, aki a nyereségét a vállalkozás fejlesztésébe fekteti és hétköznap egy tizenöt éves Forddal jár. De most egy olyan üzleti tárgyalásra megy, ahol elvárják tőle a megfelelő megjelenést is. Az öreg Fordot így egy új Mondeóra cseréli erre a pár napra.

Melyiküktől vennéd el az autót, hogy felszaggasd vele az aszfaltot, mondd? Aztán az egy napos őrjöngésed után kinek adjuk utána oda a szétcincált, leharcolt bulijárgányodat?

Neked az autó ma arra kell, hogy este felvágj vele a haverok előtt. Nekik az életükhöz, a munkájukhoz, a családjukhoz kell egy olcsó bérautó.

Számukra mindig lesz egy használható bérautó a flottánkban

De jobb ha belenyugszol: neked nincs és nem is lesz autó a kínálatunkban.

Myfleet GPS

Autóinkra a Myfleet GPS rendszere vigyáz.


Válaszd ki a kezdő és végdátumot

Keress egy járművet

Add meg a kért adatokat

Foglalás elküldése után várd visszaigazolásunkat