Víz nélküli autómosás az Olcsó Bérautónál!

Víz nélküli autómosás az Olcsó Bérautónál!

Néhány hete teljesen új technikával takarítjuk ki az autókat itt az Olcsó Bérautónál. A tisztításhoz egyáltalán nem használunk vizet, száraz eljárással végezzük a takarítást. Vajon az Ön számára ez fontos hír? Olvassa el, s Ön is látni fogja, hogy igen!

Miért kell a kocsimosást megújítani?

Soha ne gondoljuk azt, hogy a világ fejlődése megállt azon a szinten, amit már megismertünk. Még ha jó is, ahogy a dolgainkat eddig intéztük, mindig jön egy nagy ugrás, egy nagy váltás, amikor érdemes kicsit mindent átgondolni és új szemszögből is megnézni. Így van, igaz? Ha nem így lenne, eszébe sem jutott volna senkinek sem, hogy a jól működő lovaskocsis-hintós közlekedés mellett a ló nélküli, gép hajtotta szörnyűségek fejlesztésébe kezdjen. De ma nem hintón járunk, úgyhogy igaz lehet a dolog!

A kocsimosás pontosan egy ilyen terület: évtizedek óta azonos technikával végezzük, s ugyan már, kinek jutna eszébe ezen változtatni, az alapoktól az egészet újra átgondolni? Hiszen jól működik.

Igen ám, de a kocsimosás mai technikája szennyezi a környezetet, pazarolja a vizet és károsítja az autót. A kocsimosás során használt nagy nyomású, vegyszeres víz jelentősen növeli a rozsdásodás esélyét. Az automata mosók erős keféi pedig tönkreteszik a fényezést. Kell még indok, hogy miért próbáljuk a takarítást alaposan megújítani?

Mi az a víz nélküli autómosás?

Az első élménye mindenkinek az, hogy víz nélkül biztosan csak alaposan összekarcolni lehet a kocsit. Pedig nem így van, a száraz technológia nem karcol. Az eljárás lényege, hogy az autó felületére egy különleges tisztítószert fújunk, ami gyakorlatilag magába szívja, szinte megemeli a lakkrétegre rárakódott piszkot. Végül ezt az anyagot egy mikroszálas kendővel eltávolítjuk az autóról anélkül, hogy a törlés megkarcolná a lakkot vagy a festékréteget. Ez a különleges anyag takarítás után egyfajta portaszító bevonatot is ad az autó karosszériájának. Ellenállóbb lesz, tovább megőrzi így az autó a csillogását.

De mi az eljárásban a legfontosabb?

Először is, az autótakarításhoz nincs szükség vízre és autómosóra. Fontos a környezet védelme, de ügyfeleink számára talán még fontosabb, hogy sokkal gyorsabb így az autók takarítása. Nem kell őket külön elvinni a mosóba, nem kell egy költséges autómosót fenntartani a kocsik tisztításához. Továbbá nincs víz, kevésbé fognak rozsdásodni a csillogó autók. Ez az ügyfelek igazi érdeke!

Az Olcsó Autóbérlés tehát mostantól jobban vigyáz az Ön által használt autókra, s kizárólag a száraz technológiával tisztítjuk a kiadásra kerülő kocsikat.

Myfleet GPS

Autóinkra a Myfleet GPS rendszere vigyáz.


Válaszd ki a kezdő és végdátumot

Keress egy járművet

Add meg a kért adatokat

Foglalás elküldése után várd visszaigazolásunkat