Autókölcsönzés: élményajándék karácsonyra

Autókölcsönzés: élményajándék karácsonyra

Egy friss felmérés szerint szinte minden ötödik magyar nem egy értékes tárgyat, vagy valami használati cikket szeretne kapni karácsonyra, hanem úgynevezett élményajándékot. Miért ne lehetne ez egy autókölcsönzés?

Sokan szeretnének egy új tévét, számítógépet, márkás ruhákat, de lássuk be, egy pár tízezer forintos ajándék még nem változtatja meg az életünket. Egy ajándékba kapott műszaki cikk is legfeljebb pár hónappig jelent igazi újdonságot, majd megszokott használati cikké válik. Évek múlva hogyan él emlékeinkben a most vágyott új telefon? Mint egy kitaposott régi cipő, ha ugyan még emlékszünk a tavalyelőtti új okostelefonra.

Egy élmény viszont más. A készülődés, a kaland átélése örökre beleivódik a gondolataidba. Vajon mire emlékszel egy 10 évvel ezelőtti nyár történései közül? Arra, hogy vettél egy új hűtőt, vagy arra, hogy milyen volt a megérkezés utáni első napon sétálni az először látott tengerparton?

Egy új élmény mindig mélyebben rögzül és maradandóbb emlékké válik, mint bármilyen értékes megvásárolt tárgy. Ezért értékesek és ezért terjednek egyre jobban az élményajándékok.

Élményajándékot nyújtani nem is olyan nehéz, mint talán gondolnád. Nem kell extrém helyezetekre gondolni – nem is mindenki az extrém élményekre vágyik. Való igaz, élményajándékként legtöbben a siklóernyőzésre, a Forma 1-es versenyautó vezetésére vagy egy ötcsillagos szállodában eltöltött hétvégére gondolnak, de a valóságban azért ennél sokkal szélesebb a kör. Élményajándék egy színház, egy kellemes vacsora egy rég látott baráttal vagy családtaggal, vagy egyszerűen az együtt töltött idő is.

Jó, de hogy jön ide az autókölcsönzés?

Beszélgetsz néha valakivel arról, hogy milyen jó lenne egyszer csak elmenni messzire, megnézni érdekes városokat, vagy akár csak kirándulni egyet a hegyekben? Egy napra elhagyni a füstös, ködös várost, beülni egy autóba és nekiindulni akár csak úgy, cél nélkül az országútnak?

Hétköznapokon tömött villamossal, füstölgő metróval közlekedsz, mert nem szereted a dugókat, a magas parkolási díjakat és úgy döntöttél, nem tartasz autót a nagyvárosban? Akkor most ülj be egy bérautóba és hagyjátok el egy napra a várost. Adj egy napos kirándulást ajándékba valakinek karácsonyra. Válaszd ki, foglald le az autót, s tedd a fa alá az élményt, hogy elmehettek egyszer csavarogni csak ketten egy egész napra. Töltsetek egy napot a városon kívül, menjetek el például Egerbe, keressetek fel olyan helyeket, melyeket autó nélkül, tömegközlekedéssel csak nehézkesen, átszállásokkal lehetne megközelíteni. Élvezzétek a szabadságotokat, az autókölcsönzés megadja erre is a lehetőséget.

Myfleet GPS

Autóinkra a Myfleet GPS rendszere vigyáz.


Válaszd ki a kezdő és végdátumot

Keress egy járművet

Add meg a kért adatokat

Foglalás elküldése után várd visszaigazolásunkat